PERKHIDMATAN KAMI TELUS


Setiap perkhidmatan yang ditawarkan akan dijalankan dengan penuh dedikasi dari pihak kami bagi mencapai sasaran anda.

MEREKA LAMAN WEB

Apakah WebPro 2.0?

WebPro 2.0 adalah sistem web khas untuk syarikat yang ingin memulakan perniagaan mereka di internet.

WebPro dapat membantu meningkatkan identiti sesebuah syarikat secara meluas. Pada zaman ini, penggunaan internet dapat membantu syarikat dalam meluaskan peluang perniagaan.

Apakah WebLite 2.0?

WebLite 2.0 adalah sistem penyelesaian web anda terutamanya untuk perusahaan kecil dan sederhana. WebLite menawarkan perkhidmatan pengarangan web untuk profil syarikat. Ia juga mempunyai aplikasi berasaskan web di mana syarikat-syarikat boleh mengekalkan dan mengesan aktiviti pemasaran mereka dengan mudah.

Pakej ini dapat meningkatkan lagi kualiti perkhidmatan pelanggan syarikat melalui interaktiviti dan boleh digunakan untuk kedua-dua projek iaitu tempatan dan asing.

WebPro 2.0 WebPro Lite
Meningkatkan kekerapan pemasaran anda pada harga yang berpatutan Meningkatkan kekerapan pemasaran anda pada harga yang berpatutan
Mendapat peluang dalam membina sebuah Portal Interaktif bagi kemudahan pelanggan Promosi produk dan service anda dengan berkesan dan tepat.
Maklumat dikemaskini tanpa had mengenai produk dan perkhidmatan sesebuah syarikat. Mendapat peluang dalam membina sebuah Portal Interaktif bagi kemudahan pelanggan
Mempromosikan laman web anda di engin carian secara PERCUMA atau mengikut bajet pemasaran anda Maklumat dikemaskini tanpa had mengenai produk dan perkhidmatan sesebuah syarikat.
Mengkonfigurasi laman web anda berdasarkan imej korporat anda Mempromosikan laman web anda di engin carian secara PERCUMA atau mengikut bajet pemasaran anda
Membina sebuah kedai online (Untuk ciri pembelian dalam talian sila rujuk pakej E -dagang kami). Rekaan laman web anda adalah berdasarkan imej korporat anda dan mempunyai ciri multimedia seperti animasi
Menerima dan mengesan prestasi syarikat anda melalui sistem maklum balas elektronik Menerima dan mengesan prestasi syarikat anda melalui sistem maklum balas elektronik.
e-mel sendirian khas untuk syarikat anda e-mel sendirian khas untuk syarikat anda

kembali ke laman utama Hubungi Kami

E-BLAST

E-BLAST adalah penyelesaian web e-mel pemasaran yang profesional / perisian yang dibina dengan tujuan untuk mensasarkan kemajuan perniagaan,jualan e-mel dan penubuhan kempen pemasaran, & mel pukal yang mudah dan cepat melalui mana-mana komputer yang boleh diakses pada 24/7.

E-Blast mudah mesra pengguna dan mudah digunakan. Ia merupakan sistem berasaskan web dimana dapat diguna dari mana-mana komputer. Oleh yang demikian, anda mudah untuk menyesuaikan promosi anda. Eblast ini juga mudah dilanggan dan menamatkan langganan dimana anda boleh lakukan melalui email, ataupun laman e-blast.

Ciri-ciri Utama E-Blast
Sistem ini berdasarkan langganan anda. Ia juga merupakan sistem yang sedia ada dan boleh terus diguna
Jimat kos dan masa dengan pengguna E-Blast
Mempunyai pelbagai fungsi termasuk profil pelanggan dan bahan-bahan promosi grafik
Sistem ini membenarkan anda berkongsi bersama rakan-rakan anda untuk mempromosi di dalam pasaran yang lebih luas

kembali ke laman utama Hubungi Kami

KoferenceX

The KonferenceX merupakan sebuah platform teknologi yang telah dibangunkan bagi memudahkan anda menguruskan acara atau persidangan anda dengan sistematik dan efektif. Sistem ini adalah sistem grid modular yang membolehkan pengguna untuk membina rangka kerja mengikut keperluan dan kehendak mereka .

KonferenceX mampu diubah mengikut permintaan anda. Sistem ini mempunyai pelbagai bahasa iaitu kini dalam Bahasa Inggeris , Bahasa Cina dan Bahasa Malaysia.

Maklumat Lanjut KonferenceX

kembali ke laman utama Hubungi Kami

DimenX

DimenX adalah aplikasi web direka untuk melanjutkan akses kepada sistem Hotel anda menggunakan teknologi Web pelayar. DimenX menawarkan perniagaan hospitaliti bagi memaksimumkan tempahan dan meningkatkan pendapatan melalui Sistem Bilik Inventori dan menghubungkan tetamu , akaun korporat dan ejen pelancongan terus ke dalam Sistem Tempahan Hotel anda.

Maklumat Lanjut DimenX


kembali ke laman utama Hubungi Kami

iMedia

IMEDIA adalah sistem papan kenyataan elektronik menyediakan satu sistem yang mudah untuk beroperasi bagi menunjukkan beberapa skrin maklumat kepada khalayak yang luas. Mempunyai 8 saluran maklumat, setiap saluran papan kenyataan atau kumpulan.

Penggunaan pelbagai saluran maklumat membolehkan anda untuk mensasarkan bebarapa set mesej ke pelbagai bahagian bangunan anda. Biasanya maklumat pengeluaran boleh dipaparkan, manakala notis peristiwa boleh ditunjukkan di kantin kerja-kerja , dan maklumat korporat boleh dipaparkan di ruang menyambut tetamu anda. Sistem ini memudahkan syarikat anda dalam menghebohkan pelbagai infomasi dalam bentuk visual

papan kenyataan elektronik boleh dikemaskini melalui rangkaian bangunan anda atau dengan FTP. Unit dikawal melalui FTP boleh dikemas kini melalui Internet.

kembali ke laman utama Hubungi Kami

SMS Blast

SMS Blast adalah perkhidmatan SMS pukal yang membolehkan anda untuk menghantar satu atau beribu-ribu SMS dengan hanya satu klik. Menggunakannya untuk menghantar berita promosi untuk semua pelanggan anda atau hanya menggunakannya untuk memaklumkan kepada kakitangan anda tentang acara yang akan datang dalam syarikat itu.

SMSBlast boleh membantu anda untuk mengurangkan kos dan masa anda dengan kadar SMS terendah dan aplikasi mudah diguna! Sama ada anda ingin menghantar satu atau lebih mesej SMS, SMSBlast menyediakan pelbagai fungsi bagi keperluan anda. Sebagai contoh, SMS-Blast membolehkan anda untuk membuat dan menyimpan templat mesej, supaya anda boleh menggunakan semula mesej SMS anda tanpa keperluan untuk menulis lagi , menjimatkan masa dan wang. Penghantaran SMS adalah sangat mudah yang semua yang anda perlu lakukan adalah memilih penerima atau kumpulan , taipkan mesej, dan ia akan dihantar serta-merta atau pada masa yang anda tetapkan.

kembali ke laman utama Hubungi Kami

Servis Perterjemahan

Dimensibaru menyediakan servis penterjemahan. Kami menterjemah bukan sekadar bahasa, perkataan dan dokumen, tetapi kami menaikkann profesionalisma "terjemahan" ke tahap yang lebih tinggi. Kami menyediakan khidmat terjemahan yang berkualiti, selain menjamin setiap tugasan dikendalikan secara teliti dan berhemah – hasil dedikasi kumpulan kerja yang berpengalaman mengendalikan pelbagai dokumen berbeza secara pantas dan tepat. Khidmat kami merangkumi seluruh Malaysia - Johor, Kedah, Kuala Lumpur, Melaka, Negeri Sembilan, Pahang, Perak, Perlis, Sabah, Sarawak, Selangor, Terenganu, Pulau Pinang, Labuan, Cyberjaya, Putrajaya, Kelantan dan luar Negara.

Kami menyediakan khidmat terjemahan profesional dalam 3 bahasa utama dan bidang dengan kualiti serta harga terbaik. 3 bahasa utama yang kami sediakan untuk servis penterjemahan adalah, bahasa malaysia, bahasa Inggeris dan bahasa cina.

kembali ke laman utama Hubungi Kami

Latihan ICT

Neudimenxion sentiasa menyediakan Kursus Latihan ICT kepada kedua-dua sektor kerajaan dan sektor swasta. Kami mempunyai pilihan yang luas untuk memilih kursus , atau anda boleh mencadangkan satu yang akan sesuai dengan keperluan perniagaan anda yang lebih baik.

Antara Latihan yang disediakan oleh syarikat kami
Macromedia Flash (5/MX) training course for beginner (Flash 5), intermediate (Flash MX) and advanced (Flash MX) level.
Latihan Macromedia Dreamweaver mempunyai tiga peringkat iaitu pemula, tahap pertengahan dan lanjutan.
Latihan Adobe Photoshop mempunyai tiga peringkat iaitu pemula, tahap pertengahan dan lanjutan.
Latihan Pakej 1 (Macromedia Flash+Macromedia Dreamweaver+Adobe Photoshop) dalam tiga peringkat iaitu pemula, tahap pertengahan dan lanjutan.
Latihan Pakej 2 (Netscape Composer+Coffecup Gif Animator+WS-FTP+Ulead Photo Express) dalam tiga peringkat iaitu pemula, tahap pertengahan dan lanjutan.
Latihan Pakej 3 (Pilihan anda) dalam tiga peringkat iaitu pemula, tahap pertengahan dan lanjutan.
Selain daripada kursus-kursus latihan ICT , kami juga menyediakan seminar dan workkshop ICT untuk individu dan pelanggan yang berminat.

kembali ke laman utama Hubungi Kami

MULTIMEDIA & GRAFIK

NeuDimenxion adalah pemimpin dalam penggunaan multimedia interaktif untuk komunikasi korporat. pengalaman hands-on kami dalam dunia korporat dan berteknologi tinggi membolehkan kita untuk memahami syarikat anda dan penonton sasaran anda.

NeuDimenxion akan memberi tenaga pemasaran anda , jualan dan projek-projek latihan untuk mendekati secara khusus kepada kumpulan sasaran anda. NeuDimenxion akan membantu anda membina imej dan menyampaikan keputusan barisan bawah .

Pilih Pakej

NDKiosk menjadikannya kiosk alat pemasaran awam sesuai untuk setiap perniagaan. NDKiosk biasanya digunakan di lokasi-lokasi pembelian dan pameran perdagangan. NDKiosk mengintegrasikan video , audio , grafik , teks, dan interaktiviti skrin sentuh bagi kemudahan pengguna.
ND CD-ROM adalah servis dimana kebanyakan kaedah yang ditubuhkan komunikasi korporat seperti risalah yang berhijrah ke yang lebih baru , bentuk teknologi yang lebih tinggi. Berbanding dengan risalah dicetak, sebagai contoh, brosur multimedia interaktif CD- ROM melampaui gambar, teks dan grafik juga termasuk audio , video , animasi dan interaktiviti untuk menarik perhatian.
ND VCD adala servis menyimpan dan memelihara video korporat. Dimensi baru adalah sebuah agensi interaktif perkhidmatan penuh, dapat menghasilkan projek anda dari pembangunan kreatif dan penulisan skrip untuk video dan pengaturcaraan.

kembali ke laman utama Hubungi Kami

INGIN BERTANYA? HUBUNGI KAMI
DIMENSI BARU (Pejabat Kuching) DC208, Tingkat 1, Jalan Batu Kawa New Township 93250 Kuching, Sarawak. Telephone/Fax: +6082 288 767

DIMENSI BARU (Pejabat Kuala Lumpur) B-5-8, Plaza Mont Kiara 50480 Kuala Lumpur, Telephone : +012 8411893/+0198571893

DIMENSI BARU (Pejabat Singapura) 1 Scotts Road #24-10 Shaw Centre Singapore 228208,Telephone : +65 8259 1936. Emel: info@nd-singapore.com

img